Over ons - de /leeuwen\

Begin 2016 werd De Leeuwen opgericht door Seth Dorenbos en Rinne Nijboer. Met bijdragen van Bodyshape – Your Personal Gym, Autobanden Centrum en JOVI Fabricage & Revisie werd een ontwerp voor een klimbaan in de achtertuin van Bodyshape in Goutum gemaakt en gerealiseerd. Na verloop van tijd stortte Seth zich volledig op zijn ReSeth en nam Rinne de complete dagelijkse leiding op zich. Samen met een fanatieke groep survivalrunners om zich heen, is de Leeuwen inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige vereniging. Met een bestuur, diverse commissies, vaste sponsoren en een team van fanatieke trainers dat de wekelijkse trainingen verzorgt. Inmiddels weten de jeugdleden en de senioren wekelijks de weg naar het trainingsterrein van De Leeuwen te vinden. We streven ernaar onze leden persoonlijke aandacht te blijven geven om zo te groeien in de survivalsport. Om die reden houden we de trainingsgroepen klein en zorgen we ervoor dat onze trainers survivalrun-technisch worden opgeleid.

Of je nou jong bent of oud. Wil sporten als recreant of als fanatieke wedstrijdloper; binnen De Leeuwen is er plek voor iedereen! Kom je langs voor een (gratis) proefles?

de/Trainers\

Sven Lunter

Traint: de instapgroep jeugd

“Ik ben in aanraking gekomen met survival tijdens mijn afstudeerstage in Zwolle. Mijn stagebegeleider is de eigenaar van Thor Survival in Zwolle en zo begon ik daar les te geven. Maar daarvoor moest ik natuurlijk zelf ook trainen. Elke week leerde ik een nieuwe hindernis; dit gaf elke keer weer een enorme kick. Na een paar maanden trainen liep ik mijn eerste echte survivalrun, dat was zo gaaf dat ik nu zo’n 10 runs per jaar loop. Naast dat ik training bij de Leeuwen geeft, werk ik bij Reseth als Personal Trainer.

Jens Ypma

Traint: de jeugd, startersgroep en gevorderden senioren

“Met survival ben ik in 2018 begonnen en ik neem deel aan de MSR-wedstrijden. Ik ben ooit begonnen bij Marcel Copini van Copini Buitensport waar ik mijn laatste stage liep. Daar heb ik mijn hart helemaal verloren aan de survivalsport. Nadat ik mijn eerste 7 km recreant liep (Bikkelrun 2018) en mijn bandje verloor, besloot ik extra hard te trainen. Mijn tweede keer wist ik mijn bandje te behouden. Dat gaf zo’n goed gevoel dat ik van deze sport begon te houden.”

Marten Bosma

Traint: de jeugd, startersgroep en gevorderden senioren

“Ik ben in 2013 begonnen met het lopen van middel- en lange obstacleruns zoals de Strongmanrun. Omdat ik na een paar jaar toch meer uitdaging nodig had, kwam ik op mijn zoektocht uit bij de Leeuwen en was meteen verliefd op de sport. Wanneer ik vroeger tijdens gym mocht kiezen wat we gingen doen, was het steevast apenkooi. Iets wat ik nu als volwassene iedere week een aantal keer mag doen ;-). M’n vrouw Maaike en onze prachtige dochter Karlijn zijn beide inmiddels ook fanatieke klimmers.”

Klaas Leijenaar

Traint: de jeugd, startersgroep en gevorderden senioren

“Van jongs af aan heb ik altijd volleybal gespeeld, wat ik nog steeds met veel plezier doe. Toen de sporthallen in het voorjaar van 2021 door covid-19 opnieuw dicht moesten, ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de survivalrun sport bij de Leeuwen. De eerste training was ik meteen verkocht en na mijn eerste run een half jaar later wist ik dat wat sporten betreft, survivalrun bij mij op 1 staat. In korte tijd heb ik mijn wedstrijdlicentie behaald en zowel BSR, KSR als MSR runs gelopen. Het meeste plezier haal ik echter uit de groepsruns waar ik door samenwerking en aanmoediging mijn team graag door lastige hindernissen loods, iets wat je terug ziet bij mijn trainingen.”

FEMME NOEST

Traint: de jeugd

“Ik ben vier jaar geleden begonnen met survival, één keer met iemand mee naar een proefles en ik was verkocht. Na de eerste run mijn bandje niet behaald te hebben, is er een doel ontstaan om over één jaar mee te gaan doen aan de KSR wedstrijden.  Ik train zelf meerdere keren per week en ik doe regelmatig mee aan survivalruns. Voor mij is dit de grote speeltuin waar je kracht en doorzettingsvermogen kan ontwikkelen in combinatie met buiten spelen en fijne, motiverende mensen om je heen”.

Het/Bestuur\

Voorzitter

Dies Snoodijk

info@svdeleeuwen.nl

Penningmeester

Secretaris

de/commissies\

Bouwcommissie

Onderhoud en nieuwbouw zijn de primaire taken van deze commissie. Periodiek moeten alle knopen en andere verbindingen gecontroleerd worden en waar nodig vervangen of gerepareerd worden. Dit staat los van de bouwdagen die we zo nu en dan organiseren. Ondanks dat de vaste groep mensen in deze commissie, hebben we rondom bouw- en klusdagen altijd extra handen nodig! Wil je meehelpen tijdens bouwdagen of heb je goede ideeën voor de baan? Mail dan bouw@svdeleeuwen.nl

 

Activiteitencommissie

Deze commissie houdt zich bezig met alle activiteiten binnen en buiten de vereniging, zoals clubkampioenschappen of uitjes naar collega-verenigingen. Wil je meedenken over nieuwe activiteiten en helpen bij de organisatie ervan? Graag! Mail naar info@svdeleeuwen.nl

PR & communicatie

Deze groep richt zich op de communicatie richting leden (nieuwsbrieven, Whatsapp) en op de externe communicatie (website, nieuwe ledenwerving, sponsoring, social media). Ook voor deze commissie zijn we op zoek naar mensen die hier affiniteit mee hebben. Is dit op jouw lijf geschreven? Mail dan naar info@svdeleeuwen.nl

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn binnen iedere vereniging van onschatbare waarde. Bij veel verenigingen is het gebruikelijk dat een ouder minimaal eenmaal per jaar meedoet met een activiteit zoals een bouwdag, dit zouden wij ook graag bij de Leeuwen zien.

Het idee is om een jaarplanning te gaan maken waarop jullie je dan kunnen inschrijven. Uiteraard is dit geen verplichting maar vele handen maken licht werk!

de/Sponsoren\